Türkiye, TR,
13
January
2022
|
05:00
Europe/Berlin

Kuehne+Nagel Ortadoğu ve Afrika

Kuehne+Nagel Türkiye Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü (YYS) belgesini almaya hak kazandı

  • Hızlı ve uyumlu gümrükleme; düşük maliyetler
  • Uluslararası tedarik zincirinde güvenilir ortak
  • Global güvenlik standarartları
  • Basitleştirilmiş ithalat ve ihracat prosedürleri sayesinde zamandan tasarruf ederek müşteriler için verimliliğin artırılması

Kuehne+Nagel Türkiye, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın uzun ve detaylı denetimlerinin ardından, gümrük işlemlerinde şirketlere önemli kolaylıklar ve ayrıcalıklar sağlayan, uluslararası bir statü belgesi olan ‘Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’ (YYS) belgesini almaya hak kazandı.  

Türkiye'de hava, kara, deniz yolu, sözleşme lojistiği, depolama ve dağıtım hizmetleri ile 68 yıldır faaliyet gösteren Kuehne+Nagel, detaylı denetim sürecini başarıyla tamamlamış olup, tedarik zinciri boyunca güvenilir lojistik hizmetleri sunduğunu belgelemiştir. Şirket, YYS sertifikası sayesinde gümrük işlemlerinde hız sağlayarak, müşterilerinin uluslarası ticarette işlerini kolaylaştırıp, zaman ve maaliyet tasarrufu ile verimlilik artışı sağlamaktadır. Kuehne+Nagel Türkiye, global şirket bünyesinde sertifika sayısını 40'a çıkaran ve en son YYS sertifikasını alan ülkedir.  

Kuehne+Nagel Türkiye Genel Müdürü Sinan Mutlu yaptığı açıklamada: ‘YYS sertifikasını alarak müşteri memnuniyeti yolculuğumuz için çok önemli bir aşamayı daha tamamlamış olduk. Müşteri odaklı yaklaşımımızı dönüşerek ve gelişerek ilerletmeye devam edeceğiz.’ dedi. 

     

Latest news

Kuehne+Nagel hakkında

100'den fazla ülkede 1400'ün üzerinde lokasyonda yaklaşık 76.000'den fazla çalışanı ile Kuehne+Nagel Grubu dünyanın önde gelen lojistik şirketlerinden biridir. Güçlü pazar konumu, entegre lojistik çözümlerine odaklanarak deniz, hava, kara ve sözleşme lojistiğini temel almaktadır.